Crypto - Crypto Rapport

Crypto Rapport – Update DeBridge

Beste belegger,

We komen vandaag kort terug op de eerder gestuurde DeBridge airdrop/ICO om nog eens onderstrepen hoe interessant deze kans is. We lichten hiervoor het laatste hoofdstuk uit de DeBridge gids uit:

Momenteel betalen we, door het doen van bridge-transacties, 0,01 dollar per punt. Terwijl we in een conservatief scenario rekenen op 0,018 dollar per punt. Dat impliceert een winst van 80% op het ingelegde kapitaal, waarbij het belangrijk om te vermelden dat deze 80% al in een aantal maanden kan worden verdiend!

Het ingelegde kapitaal is de hoeveelheid fees die je betaalt om de brugapp te gebruiken. Je kan dat doen door transacties uit te voeren met je wallet. De hoeveelheid betaalde fees kan jemakkelijk volgen. Op de homepage verbind je je wallet en klik je bovenin op deEXPLORER. Je komt vervolgens op de volgende pagina waar je precies je aantal punten, betaalde fees, volume en je stand vergeleken met andere deelnemers ziet.

Wanneer je met omgerekend 1.000 dollar een transactie doet, betaal je ongeveer een paar dollar aan fees. Het kan daarom slim zijn om transacties richting de 10.000 dollar te doen. Dat werkt gewoon sneller. Je bent veel minder tijd kwijt.

Tot slot is het nog onduidelijk tot wanneer het programma loopt. Zoals we net zeiden, is het mogelijk dat we hier nog slechts een paar maanden kunnen deelnemen in de airdrop/ICO. In dat geval doe je er goed aan snel te beginnen, als je het zekere voor het onzekere wil nemen. Het kan natuurlijk ook dat het programma nog tot het einde van dit jaar loopt. Iets wat simpelweg onduidelijk is. We zouden in ieder geval deze bridge standaard gebruiken in het geval je kapitaal van een blockchain naar een andere chain wil sturen. DeBridge is nu gewoonweg de lucratiefste oplossing.

Je kan de bridge hier gebruiken. Of lees hier nog eens de uitgebreide special.

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.