Bakkt zal zijn diensten uitbreiden. Zo opent het handelsplatform voor bitcoin futures de deuren voor iedere professionele belegger die bitcoins wilt opslaan. Dat kondigde Adam White aan, de COO van het platform.

De diensten van het platform breidden zich in rap tempo uit. Zo bood Bakkt in september voor het eerst zijn futures aan. Daarnaast zei de CEO van Bakkt dat er ook over bitcoin optiecontracten wordt nagedacht.

En nu breidt het platform zijn opslagcapaciteiten uit. Zo kan nu iedere professionele belegger zijn bitcoins in de kluizen van het bedrijf opslaan. Voorheen was dit allen mogelijk voor beleggers die in de futures van Bakkt handelen.

Momenteel zouden Pantera Capital, Galaxy Digital en Tagomi al hebben ingetekend.

De ideale kandidaat

Het nieuws is een belangrijke stap voor professionele beleggers die in de cryptomarkt willen investeren. Tenminste volgens White. Want veel grote beleggers zijn nu nog huiverig voor de cryptomarkt, omdat ze niet weten waar ze met bitcoins heen moeten gaan. Bakkt lost dat nu op. Zo schreef White:

Wanneer beleggers toegang hebben tot een gereguleerde opslagplaats die ze vertrouwen, kunnen we het volledige potentieel van deze ontwikkelende activaklasse ontketenen en kan de technologie floreren.

Daaraan voegde White toe dat Bakkt een van de beste partijen is om het vertrouwen van beleggers te winnen. Dat komt door het moederbedrijf van Bakkt, de Intercontinental Exchange (ICE). Dit is de financiële reus die onder andere de eigenaar is van de NYSE. En hierdoor heeft Bakkt een enorme expertise in huis in het in hechtenis nemen van financiële activa, zo zegt White.

Bron: Coindesk

Foto: iStock

Slim Beleggen bestaat 10 jaar, en gaan we goed vieren! We geven dit jaar uitzonderlijk een Tesla Model 3 weg onder onze abonnees. Wil jij ook kans maken op zo’n mooie, fonkelnieuwe Tesla? KLIK HIER VOOR MEER DETAILS

Reacties