Filmster Johnny Depp gaat een samenwerking aan met een crypto-onderneming die zich richt op de entertainmentindustrie. De onderneming waar het om gaat heet TaTaTu. Dit maakte de Hollywood Reporter op 22 oktober bekend in een nieuwsbericht.

TaTaTu is zeer jong, zo ging het afgelopen zomer live door in een token pre-sale 575 miljoen dollar op te halen. De tokens van TaTaTu zijn verhandelbaar op het cryptohandelsplatform Liquid.

Ontwikkelen en produceren van content

De samenwerking heeft als doel om digitale- en filmcontent te ontwikkelen en te produceren. Aan de ene kant zal Depp dit doen door te werken via zijn Infintitum Nihil productiebanner. Aan de ander kant werkt Andrea Iervolino die TaTaTu oprichtte.

Iervolino is onder andere ook mede-oprichter van AMBI Media Group. Dit bedrijf richt zich ook op mediacontent.

Reacties van Depp en Iervelino

Depp en Iervolino lieten zich beiden positief en enthousiast uit over de samenwerking.

Depp stelde: “In het huidige tijdperk van gedemocratiseerde entertainment bewonder ik het fantasierijke ethos van Andrea en kijk ik ernaar uit om samen te werken op een liberale en progressieve manier die past bij het beleid van onze respectievelijke entiteiten.”

Iervolino vervolgde: “Johnny heeft het vermogen om content en materiaal te conceptualiseren op een manier hoe maar weinigen dat kunnen en hij is ontlast van conventionele industrieformules die traditioneel gemaakte projecten dicteren.”

Daaraan voegde hij nog toe: “Als we stappen ondernemen door nieuwe technologieën aan te nemen, zal Johnny een belangrijke medewerker van ons worden en we zijn enorm enthousiast om zijn visie en instincten op verhalen weer tot leven te brengen.”

Bron: Hollywood Reporter

Foto: iStock