Veel beleggers weten nog altijd niet goed, hoe in te spelen op de nieuwe trends. Behalve dan de abonnees van Slim Beleggen. Die weten inmiddels al tijden van welk hout pijlen te maken. Neem bijvoorbeeld het Technologie Rapport. Daar zijn de abonnees zich al ruim een jaar, stevig aan het innestelen, in de markt voor cryptovaluta. Op basis van het advies van onze crypto-analisten, kochten ze de ene na de andere cryptomunt.

De resultaten zijn tot op heden, gewoonweg FE-NO-ME-NAAL te noemen. En dan drukken we ons nog voorzichtig uit.

Hier is een overzicht van de gerealiseerde winsten (inderdaad, er is al dik verdiend):

Ondertussen hebben de houders van Bitcoin en Ripple, nog altijd 25% van hun positie in portefeuille, maar is er al veel meer winst van tafel genomen, dan er oorspronkelijk in werd geïnvesteerd.

We willen het zelf concreet voor u uitrekenen. Pak dat iemand in beide cryptomunten, 1.000 euro had geïnvesteerd. Een erg klein bedrag, maar goed, we gaan in dit voorbeeld uit van iemand met weinig (vrije) financiële middelen en een laag risicoprofiel. Zo kan u zelf bepalen hoe u ervoor zou staan.

De opbrengst uit de verkoop van 1.000 euro aan Bitcoin was:

  • 1.325 euro + 1.100 euro = 2.425 euro winst

Ondertussen steeg de prijs van Bitcoin verder door, en heeft de resterende positie in Bitcoin (25%) een waarde van 1.190 euro. Nog steeds meer dan de oorspronkelijke investering!

Maar het wordt nog beter, als we dezelfde rekenoefening maken voor Ripple:

  • 1.395 euro + 2.500 euro = 3.895 euro winst

En de resterende positie in Ripple heeft vandaag een waarde van 2.610 euro!

Dat zijn nog al een adviezen die hout snijden, vindt u ook niet?! 🙂

Dat met slechts 1.000 euro per stuk. U kan zelf de berekeningen erop loslaten indien u meer of minder zou geïnvesteerd hebben, in deze twee cryptomunten.

En daar stopt het niet. Samen met Ripple, adviseerden we nog een derde (nu nog geheime) cryptomunt te kopen. En ook op die positie werd inmiddels ½ winst genomen aan +132,5%, oftewel 1.162,5 euro gerealiseerde winst (in het geval u voor weer 1.000 euro had gekocht).

De andere helft staat nog in de portefeuille, en de winstteller loopt ook daar weer verder op. Op het moment van schrijven, staat er een dikke plus van +202%. Het feest blijft maar doorgaan, voor de abonnees van het Technologie Rapport.

Maar ook voor u, als u wilt profiteren van cryptomunten!

We hoorden recent immers vaker dat we mensen pas informeerden, als de winsten al binnen waren. We vinden dat op zich ergens logisch: enkele onze abonnees van het Technologie Rapport worden tijdig geïnformeerd, daar betalen ze immers voor.

Maar we konden er ook wel inkomen, dat meer mensen ‘getipt’ willen worden, als er door ons werd toegeslagen. Wel, beste lezer, vandaag is dat moment aangebroken.

Gisteren werden de abonnees van het Technologie Rapport opnieuw geïnformeerd over een nieuwe (vierde) CRYPTO KOOPTIP.

Het nieuwe koopsignaal volgde vlak nadat de hele heisa over de ransonware ontstond. Niet toevallig, want onze nieuwste CRYPTO KOOPTIP heeft enkele unieke features, die de nieuwe online criminaliteit meteen in de kiem kunnen smoren.

We krijgen sterk de indruk dat grote partijen, naar de cryptomunt zullen kijken, en dus zullen investeren. En dat betekent veel hogere prijzen, indien die golf aanslaat.

Wij bleven alvast niet bij de pakken zitten, en gooiden gisteren de nieuwe kooptip uit naar de abonnees van het Technologie Rapport. Inderdaad, op een zaterdagmiddag! Dat kan gewoon, want cryptomunten zijn 24 op 24, 7 op 7 én 365 op 365 verhandelbaar: uniek in de financiële markt.

In de digitale wereld bestaan er geen sluitingsuren… dus ook niet bij Slim Beleggen!

We waken ook in het weekend over deze nieuwe online markten, en onze leden krijgen simpelweg ook in het weekend advies, indien dit nodig is. En gisteren, was het duidelijk nodig.

De nieuwste kooptip is dus kersvers, en ook voor u meteen beschikbaar in het Technologie Rapport. Op het moment van schrijven staat de nieuwste CRYPTO KOOPTIP nog maar op +5%, dus u bent bij deze tijdig geïnformeerd.

Aan u nu, om actie te ondernemen.

We geven opnieuw duidelijk aan om welke CRYPTOMUNT het hier gaat, en hoe u deze munt kan aankopen (en straks ook weer verkopen). Het is voor iedereen bereikbaar: wie een aandeel kan kopen en verkopen, kan ook een cryptomunt kopen en verkopen.

Zo eenvoudig is het.

En zoals hierboven doorgerekend, met de opbrengsten hebben de leden van het Technologie Rapport hun abonnement voor de komende 10+ jaar terugverdiend. Alle overige adviezen van ons analistenteam, zijn dus gewoonweg gratis voor hen.

Maak gebruik van de analysekracht bij Slim Beleggen.

<< Abonneer HIER en lees ons advies over de nieuwste kooptip >>