Fondsen - ETF

ETF Rapport – Juni 2021: Update Contraire Portefeuille

De beurzen hebben zich duidelijk herpakt van de appelflauwte van begin mei en trappelen nu wat ter plaatse. De grootste zorgen (een hogere rente in combinatie met oplopende inflatie) zijn van de baan en er wordt uitgekeken naar een rustige zomer, zeker na de enorme koersbeweging van het voorbije jaar. Dit zou er gezien, de harde hand waarmee de centrale banken de markten in hun greep hebben, ook moeten van komen.

We hebben er alle vertrouwen in en hoewel een verhoogde volatiliteit de markten zou kunnen opschrikken, zou dit de geleidelijke opwaartse beweging niet in gevaar mogen brengen. We zijn alvast volledig belegd met de contraire portefeuille en dat was lang geleden. Het was immers altijd contrair om een flink deel in cash aan te houden. Nu niet meer.

In dit rapport staan we stil hoe professionelen vandaag naar de markten kijken. We zetten ook ons laatste aankooporder in de verf en bekijken hoe het verder moet nu we geen cash meer hebben. Winnaars verkopen lijkt ons alvast geen goed idee.

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.