1024px-George_Soros

Miljardair Georges Soros is geen fan van de nieuwe Amerikaanse president. Hij noemt hem zelfs een bedrieger en een oplichter. Trump zou zelfs een dictator worden als het kon. De financiële markten zullen dan ook in het heetst van de strijd terecht komen de volgende jaren.

Soros was een grote supporter van Hillary Clinton tijdens de verkiezingscampagne. Op het World Economic Forum in Davos herhaalde hij de dag voor de inauguratie van Trump dat hij nog steeds verwacht dat Trump zal falen.

Ik ben ervan overtuigd dat Trump zal falen, niet omdat ik dat wil, maar omdat zijn ideeën zichzelf constant tegenspreken.” – aldus de miljardair.

Soros verwacht dan ook dat de financiële markten het niet bijzonder goed zullen doen tijdens de ambtstermijn van Donald Trump. Vooral de onzekerheid die Trump en zijn medewerkers uitstralen, zal de markten parten spelen.

De miljardair had in de weken na de overwinning van Donald J. Trump naar schatting $1 miljard verloren doordat de aandelenmarkten stegen in plaats van een verwachte aandelencorrectie. In 1992 verdiende Soros nog $1 miljard door tegen het Britse pond te speculeren. Krijgt hij deze keer gelijk met uitstel, of zal hij op de blaren moeten zitten?

Bron: Telegraph

Eenvoudig en goedkoop fysiek goud kopen

Open kosteloos een account bij Doijer & Kalff en koop goud vanaf 100 gram, met terugkoop garantie en tegen de scherpste prijs. Opslag apart op naam en volledig verzekerd.

Check ook de GOUD SALE waarin geregeld goudbaren tegen spotprijs worden aangeboden!