Trends - Goud & Zilver

Goud & Zilver Rapport – December 2019: Nieuwe Kooptip – Fallen Angel!

Nadat er twee succesvolle exits plaatsvonden in het Goud & Zilver Rapport, kwam er weer plaat vrij voor nieuwe kandidaten. En we namen de koe meteen bij de horens. We lanceren vandaag, in de laatste editie van 2O19, een kraakverse kooptip, maar het is geen onbekende in de goudmijnsector.

Sterker, het is een van de zogenaamde ‘fallen angels’ in de sector. Een bedrijf dat in de vorige cyclus furore maakte, maar helaas nooit kon leveren… tot nu. Met de komst van een nieuw en versterkt management, in combinatie met hernieuwde assets onder beheer, is dit bedrijf klaar voor de toekomst. Natuurlijk, de markt wil eerst zien en dan geloven. Dat vinden we uiteraard prima, want het aandeel is te koop aan een prikje van de onderliggende waarde.

En toeval of niet, dit aandeel behoort tot een vergelijkbare categorie als de overnamedossiers die recent met riante winsten de Selectielijst verlieten. Dat smaakt naar meer, vandaar deze gloednieuwe kooptip voor onder uw kerstboom. Geniet ervan en tot in 2020!

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.