Trends - Goud & Zilver

Goud & Zilver Rapport – Januari 2020: Belangrijke strategie update – Juniors boven!

We vliegen er meteen met stevige moed in voor het nieuwe jaar, want we hebben een belangrijke strategische update voor onze leden. Vanuit Vancouver, Canada, maken we een shift bekend. We gaan de focus met het Goud & Zilver Rapport verleggen van Midtiers naar Juniors.

De focus op Midtiers heeft ons in de afgelopen jaren geen windeieren gelegd. We hebben letterlijk tientallen overnames zien voorbijkomen in dit segment, en er waren zeer profijtelijke exits voor de leden van het Goud & Zilver Rapport. Deze trend zal in de komende jaren nog wel aanhouden, maar het wordt steeds moeilijker om extra waarde te vinden bij de Midtiers. Het potentieel van een overname zit tegenwoordig bij de meeste aandelen al verrekend in de koers.

Bij de Juniors is er wel nog sprake van een stevige discount ten opzichte van de feitelijke waardering. De markt rekent een somber toekomst door voor dit segment, wat zeer apart is, aangezien dit segment de toekomst van de sector moet kleuren. Wij gaan daarom in de komende maanden en jaren op zoek naar de beste kooptips onder de Juniors. Meer details wat we hier precies mee bedoelen, leest u in een uitgebreide strategie update.

Verder zijn er updates van:

  • Rubicon Minerals
  • Pan American Silver
  • RoxGold
ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.