Trends - Goud & Zilver

Goud & Zilver Rapport – Juni 2017: Nieuwe Junior Goudmijn Kooptip

In deze editie van het Goud & Zilver Rapport, versterken we de Selectielijst met Juniors. We pakken uit met een gloednieuwe kooptip, een lean & mean goudproducent met 2 depots, in de VS. Dit bedrijf zit anders in mekaar, omdat de ruggengraat van dit bedrijf niet bestaat uit oudgedienden uit de sector, maar uit een groep slimme financiers, die dit verhaal vanaf de start compleet anders aanpakten. Temidden van de crisis in de sector, gingen ze op ‘cherry picking’ ronde, en vonden enkele juweeltjes. Door vervolgens de beste specialisten in te huren, stootten ze op grote nieuwe goudvondsten. Dit zorgde ervoor dat de goudproductie quasi verdubbelde in 2016. En de stijgende trend blijft aanhouden in 2017. En we kunnen dit alles bevestigen, want we bezochten recent een van de twee depots, en de operatie barst uit z’n voegen. U leest er alles over in dit uitvoerige rapport, over onze nieuwste aanwinst voor het Goud & Zilver Rapport.

Verder zijn de financiële partners van dit goudbedrijf slim en sluw. Naast goudproductie, wisten ze in de tussentijds een erg lucratieve goud royalty op te zetten. Zoals het er nu naar uitziet, zou deze unit zo maar eens apart naar de beurs gebracht kunnen worden, waardoor dit bedrijf niet enkel goud produceert voor haar aandeelhouders, maar ook nieuwe bedrijven/aandelen. De natte droom van iedere goudbelegger!

Verder in dit Goud & Zilver Rapport, coveren we 2 extra posities van de Selectielijst. Twee aandelen die tegen de algemene trend in een mooie performance lieten zien in 2017. U leest er weer alles over in deze gloednieuwe editie.

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.