Trends - Goud & Zilver

Goud & Zilver Rapport – Mei 2017: Nieuwe Junior Kooptip

Het zindert in de goudmarkt. Dat mag dan wel niet meteen opvallen aan de oppervlakte, maar wij zien steeds meer signalen opduiken dat we voor een belangrijke golf aan overnames in de sector staan. En dan moet je een goedgevulde Selectielijst aan potentiële overnamekandidaten hebben. We maken daarom van de huidige terugval in de goudprijs gebruik om een NIEUWE JUNIOR KOOPTIP te introduceren in het Goud & Zilver Rapport.

Dit bedrijf zit op enkele aantrekkelijk gouddepots in het mijnbouw-vriendelijke Canada, en staat op het punt om haar bewezen reserves gevoelig uit te breiden. En deze reserves zijn letterlijk een hapklare brok, want de mineralisatie zit compleet aan de oppervlakte, want de kosten substantieel omlaag brengt vanwege de open mijnstructuur. Een smakelijk en snel hapje, voor een van de grote goudproducenten in de regio.

Verder blijven we u bedienen met concrete updates van:

  • New Gold
  • Silver Standard Resources

Als klap op de vuurpijl komen we nogmaals terug op onze eerder kooptip, die na een indrukwekkende rally ons koersdoel aantikte, en vervolgens enkele stappen moest terugzetten. Zoals we hadden voorzien. Nu er weer een behoorlijk deel van de prijs af is, komen we terug op dit JUNIOR GOUDMIJNAANDEEL in de Selectielijst. U kan ook hier weer opnieuw instappen, aldus het analistenteam van het Goud & Zilver Rapport.

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.