Goudmijnaandelen kunnen kleine beleggers stinkend rijk maken. Je gelooft het pas wanneer je dit leest. Wat moet je doen? Simpel, van het begin tot het einde mee surfen met de opwaartse trend van goudmijnaandelen. Je hebt zelfs niet veel geld nodig om over x-aantal jaar als een rijk man of vrouw door het leven te gaan. Nu staan we opnieuw aan het begin van zo’n jarenlange opwaartse trend. Ben jij mee?

Goudmijnaandelen zijn contraire aandelen. Je hoort of leest er maar weinig over in de algemene media. Deze aandelen blijven dikwijls onder de radar van grote beleggers. Daarom dat er juist zoveel vuurwerk te zien valt. Tijdens de laatste langdurige opwaartse trend stegen goudmijnaandelen gemiddeld 1.664%!

En nu begint alles nog eens opnieuw.

HUI

Cash is King, maar Goud is Tijdloos: Kijk hier voor de Gratis GoudGids

Goudmijnaandelen bieden kansen waar andere beleggers niet aan denken

In dezelfde periode dat goudmijnaandelen gemiddeld (sommige dus nog veel meer) 1.664% hoger gingen, daalde de algemene Amerikaanse S&P 500 met 14%. Je ziet hoe goudmijnaandelen echt iemands leven kunnen veranderen. Wie nu €1.000 belegt, heeft na een rit van 1.664% een bedrag van meer dan €16.000!

De vorige stierenmarkt liep van november 2000 tot september 2011. Daarna volgde een van de zwartste periodes voor goudmijnaandelen. Daar kwam begin 2016 een einde aan. In de eerste jaarhelft 2016 schoten goudmijnaandelen tot 182% hoger.

Wat volgde was een afkoeling van 22%. Maar na de overwinning van Trump kelderden goudmijnaandelen onverwacht verder totdat de correctie tot stilstand kwam bij een verlies van 42,5%. Dit bracht de jaarwinst voor 2016 nog steeds op een fantastische 64% tegenover slechts 9,5% voor de S&P 500.

HUI 2016 - 2017

Goudmijnaandelen kruipen in alle stilte opnieuw uit het dal

Begin 2017 staan goudmijnaandelen in alle stilte opnieuw meer dan 20% hoger. Dit is een typisch gedrag voor een sector die na een jarenlange daling aan een nieuwe jarenlange stijging begint. Er heerst nog steeds een enorm pessimisme waardoor de goudmijnaandelen in alle stilte, onder de radar hun tocht naar boven kunnen hervatten.

In het vorige decennia stegen goudmijnaandelen 1.664%. Nu kunnen ze dit huzarenstukje nog eens over doen. De gemiddelde kostprijs in de sector voor de productie van het goud blijft dalen en bedraagt nu zo’n $880. Voor iedere dollar dat de goudprijs stijgt, explodeert de marges en de winst van deze bedrijven verder.

Laat het feest beginnen, zorg dat je op tijd toegang krijgt.

Bron: SilverDoctors

5 redenen waarom je NU goudmijnaandelen moet kopen

  • Sinds 2016 zitten goudmijnaandelen in een nieuwe stierenmarkt!
  • De vorige stierenmarkt in goudmijnaandelen duurde 1.142 dagen. Vandaag zijn we maar 400 dagen ver.
  • De vorige stierenmarkt ging +1.355%, vandaag staan we ‘slechts’ 120% hoger.
  • MAAR: Goudmijnaandelen waren nog nooit zo goedkoop.
  • DUS: Goudmijnaandelen staan voor hun grootste stijging ooit!

Wacht géén dag langer om goudmijnaandelen te kopen: LEES MEER