Gratis Cursus ‘Beleggen voor Beginners’

Beste belegger,

Omdat wij graag zo veel mogelijk mensen actief zien op de beurs, hebben we een unieke actie voor jullie. Deze actie is op maat van de beginnende belegger.

Veel mensen weten niet goed hoe ze moeten beginnen met beleggen. Maar daar hebben wij de oplossing voor gevonden. Wij geven jou nu de kans om (minstens) een jaar lang alles te leren over jouw favoriete aandelen.

We geven namelijk 25 gratis cursussen weg.

De cursus ‘Beleggen voor Beginners‘ kost normaal gezien €99 MAAR wie een jaarabonnement neemt bij Slim Beleggen, krijgt deze cursus GRATIS opgestuurd.

Zo heb je een uitgebreid starterspakket:

  • Een cursus met alle informatie
  • Een jaar lang TOP advies
  • Persoonlijke assistentie.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1: Ontdek welke aandelen perfect bij jou passen

Iedere belegger is anders, iedereen heeft een andere financiële situatie en een ander profiel. Wie op voorhand weet welke aandelen perfect bij hem of haar passen, kan gegarandeerd een sterke start maken.

Ontdek hier welke aandelen bij jou passen:


Stap 2: Neem een jaarabonnement bij Slim Beleggen

Na het invullen van de korte vragenlijst krijg je hierboven de mogelijkheid om een jaarabonnement af te sluiten bij Slim Beleggen dat aansluit bij jouw favoriete aandelen.

Je kan ook kiezen via deze link: https://slimbeleggen.com/subscription/selector/

Stap 3: Stuur ons een bericht via Facebook

Stuur ons een bericht via Facebook met de meldingen: ‘Cursus Beleggen voor Beginners’ + ‘jouw abonnement’. Nadat we het jaarabonnement hebben geverifieerd, sturen we de cursus gratis op via een bericht.

Slim Beleggen FB Bericht

Veel succes met je cursus en abonnement. Je hebt nu de belangrijkste informatie in handen om een succesvolle belegger te worden.

Met vriendelijke groeten

Slim Beleggen