Trends - Groeimarkten

Groeimarkten Rapport – Maart 2020: Twee Chinese Kooptips!

Terwijl Amerika afstevent op een gigantische stroom, en Europa zich midden in deze orkaan begeeft, zit China alweer aan de andere kant van de coronacrisis. Het zonnetje schijnt (letterlijk), mensen komen terug buiten en de economie komt terug op gang. Ook de Chinese aandelen profiteren van de verse zuurstof.

We pakken daarom meteen uit met 2 gloednieuwe Chinese kooptips in het Groeimarkten Rapport.

De eerste is de Chinese DOCdata. Een bedrijf dat de drijvende kracht is achter heel wat Chinese webshops en andere online portals. Nu corona nog meer mensen aan het online shoppen heeft gezet, profiteert dit bedrijf optimaal met een recordomzet als gevolg, en een hoge winstgevendheid bovendien. Koopwaardig!

De tweede Chinese kooptip wordt ook wel eens de Chinese Netflix genoemd, maar dit platform doet veel meer dan Netflox vandaag. Het is op diverse fronten actief, en schuwt ook het advertentiemodel niet. De inkomsten komen dan ook uit diverse takken van sport. Dit aandeel kan in de komende maanden wel eens de pannen van het dak gaan spelen.

Er moeten wel twee aandelen plaatsmaken voor de twee nieuwkomers. We hebben slechts nieuws voor 2 aandelen die inspelen op het thema ‘globalisering’, want zoals u wel zal weten, dat thema kan in de komende maanden en jaren even de koelkast in.

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.