geld dividend groei

De spaarrekening, obligaties, en andere inkomensgenererende activa; alles heeft het de afgelopen jaren afgelegd tegen dividendaandelen. Het is dan ook heel simpel: wie vermogen wilt beschermen én opbouwen, kan het beste kiezen voor dividendaandelen in de portefeuille. En wel direct.

Dividendaandelen hebben een defensief karakter en presteren historisch gezien veel en veel beter dan andere aandelen. In zowel bearmarkets, bullmarkets en zijwaartse markten.

20120311 dividend stock outperforms in all markets

Dit zijn resultaten die niets aan de verbeelding over laten. Dividendaandelen zijn een absolute meerwaarde voor uw portefeuille.

Alleen denken veel beleggers bij defensieve dividendaandelen al snel dat er geen mooie rendementen te halen vallen.

Een hardnekkige en, voor veel beleggers een kostbare, misvatting.

Zo bevat het Groei Dividend Rapport, binnen de dividendtak, de meest defensieve aandelen. En toch lijken de rendementen voort te komen uit een portefeuille vol met speculatieve waarden.

‘Double digit rendementen’ domineren de Groei Dividend Portefeuille. En dat met saaie defensieve dividendspelers….

groeidividend

Ook hier valt weer op dat dividendaandelen het veel en veel beter hebben gedaan dan de brede markt. De portefeuille is eind 2014 gestart en draait dus bijna 2,5 jaar. Een outperformance om stil van te worden.

Een Groei Dividend Strategie is dan ook een ideale manier om vermogen op te bouwen.

En het mooiste van alles: dit soort rendementen zijn voor absoluut iedereen mogelijk. Wie een aandeel kan kopen en kan vasthouden, kan dividendbeleggen.

Deze strategie maakt van iedere 100 euro een som van 4.000 euro

Warren Buffett perfectioneerde dit wonder en is het levende bewijs dat je van een klein bedrag een groot fortuin kan maken. Met de juiste aandelen kan ook jij – zelfs met een klein bedrag – hetzelfde doen.

Lees hier hoe je rijk kan worden door een klein bedrag te beleggen