oil-explosie Sandy Jadeja is een technisch analist die door middel van koerspatronen de toekomst probeert te voorspellen. Jadeja is werkzaam bij Core Spreads en liet een tijdje geleden zijn licht schijnen over de aandelen- en oliemarkt. En de voorspelling over de oliemarkt kan alvast ingelijst worden. olie1 Jadeja liet recent tegenover Business Insider weten dat de kans 80% was dat de olieprijs tussen 2 juli en 18 augustus te maken zou gaan krijgen met een correctie. Op de bovenstaande grafiek kunnen we zien dat de olieprijs inderdaad in deze periode te maken heeft gehad met een flinke correctie. Sterker nog, de olieprijs wist zelfs even in een nieuwe Bear Market terecht te komen.

Deze man waarschuwt voor deze twee datums

olie2 Op de tweede grafiek kunnen we nogmaals in beeld zien dat de olieprijs volatiel wist te bewegen in de door Jadeja voorspelde periode. Ook over de aandelenmarkten heeft hij wat te zeggen. Jadeja laat weten dat de Amerikaanse aandelenmarkten tijdens de volgende twee datums te maken kunnen gaan krijgen met de nodige volatiliteit:

  • Op 26 september
  • Op 20 oktober

Gezien zijn indrukwekkende voorspellingskracht is het de moeite waard om wat voorzichtiger te zijn tijdens de bovengenoemde twee datums.