miljonair worden

Er is een groot verschil tussen miljonair willen worden en een miljoen willen uitgeven. De tweede groep heeft de verkeerde intentie met hun rijkdom. Dat is dan ook de meest voorkomende reden waarom ze er uiteindelijk niet in slagen. Geld is een bijproduct van succes, volgens Daniel Ally, een self-made miljonair en dan is een miljoen uitgeven van ondergeschikt belang.

Daniel Ally creëerde 10 wetten die iedere toekomstige miljonair moet volgen om zijn of haar droom te realiseren.

# 1. Werk niet voor geld

Wanneer je alleen maar werkt voor geld, zal het geld niet voor jou gaan werken. Hoeveel geld je verdient is afhankelijk van je vaardigheden. Hoe beter je bent, hoe meer geld je verdient. Diegene die werken voor geld worden slaven van het geld. Ontwikkel je vaardigheden en de rest zal automatisch volgen.

# 2. Blijf student

Je moet altijd een beetje student blijven. Daniel Ally raadt aan om al je kennis te noteren. Gebruik een schrift om alles te noteren. Op het einde van de week kan je overlopen wat je allemaal geleerd hebt.

# 3. Focus op de 3%

Wanneer je 100 mensen bereikt, zijn er 70 geïnteresseerd en 30 zullen er vragen stellen. Van die 30 zullen er 10 dieper gaan graven maar slechts 3% zal je écht kunnen overtuigen. Dit is je echte doelgroep, zorg ervoor dat je hen het beste bedient.

# 4. Omarm feedback

Feedback (van de 97% of van de 3%, maakt niet uit) is ontzettend belangrijk. Je kan alleen maar groeien wanneer je rekenschap neemt van de feedback die je krijgt.

# 5. Creëer comfort

Falen is oncomfortabel, maar veel mensen tolereren het: ze leven in een huis dat ze niet mooi vinden, ze rijden een auto die ze niet leuk vinden, ze hebben een job tegen hun goesting,… Succes is niet gemakkelijk maar wordt na verloop van tijd wel comfortabel. Succes vergroot wanneer je doet waar je comfort het grootste is.

# 6. Wees overal

Sociale media is overal en het is de ideale manier om een grote doelgroep te bereiken. Om miljonair te worden moet je een manier bedenken om heel veel mensen te bereiken. Hoe meer mensen je bereikt, hoe meer mensen in die 3% terecht komen.

# 7. Stel succes niet uit

Hoeveel mensen stellen hun dromen niet uit tot wanneer de kinderen het huis uit zijn, tot ze promotie maken, tot dit of tot dat, … Er zijn veel excuses om de faalangst te vermijden. Maar succes komt niet vanzelf, daar moet je voor werken en liefst zo snel mogelijk.

# 8. De juiste intenties

Mensen met de juiste intenties zullen slagen. Wanneer je intenties verkeerd zijn, zal je geen succes oogsten.

# 9. Wees origineel

Veel mensen hebben schrik van de concurrentie. Een markt lijkt al snel verzadigd. Maar in een verzadigde markt doen veel mensen hetzelfde. Maar niemand is zoals jij, niemand kan doen wat jij doet, dus jij kan origineel worden en de tegenstand van hun sokken blazen. Vergelijk nooit met anderen.

# 10. Maak jezelf verstaanbaar

Om miljonair te worden moet je het voor anderen gemakkelijk maken. In plaats van een moeilijke boodschap de wereld in te sturen, moet je de boodschap overbrengen zodat iedereen het begrijpt. Wanneer iemand iets niet begrijpt, zullen ze altijd ‘nee’ denken.

Reacties