Crypto - NFT Rapport

NFT Rapport – December 2022: Terugblik 2022 & Verwachting 2023

Het einde van het jaar nadert. We blikken terug op een wilde rit op de NFT-rollercoaster van 2022 en blikken ook kort vooruit naar wat komen gaat. 

De pijlsnelle start uit de startblokken in januari afgelopen jaar, was spijtig genoeg niet de voorbode van een alleen maar stijgende lijn in de rest van 2022. Macro-economische factoren en de NFT markt op zichzelf, zorgden voor een grote correctie van de prijzen in de eerste helft van het jaar. Vele NFT projecten vielen als een kaartenhuisje in elkaar toen de wind van voren kwam. Zonder sterke fundamenten worden in dergelijke tijden de zwaktes volledig blootgelegd. En die blootstelling verduren ging voor vele niet zonder slag of stoot.

Ondanks een woelige periode, zijn we ervan overtuigd dat tijdens deze storm het kaf van het koren kan worden gescheiden. Met onze NFT Rapporten hebben we de rust bewaard, en zo goed mogelijke analyses gemaakt, die zonder twijfel nog uitmuntende resultaten zullen boeken. Het is eerst zaaien en dan pas oogsten. 90% Van de grote winnaars eind 2021 en begin 2022 waren niet de beleggers die net kwamen kijken. “Be fearful when others are greedy, and greedy when others are fearful”, zijn de ooit uitgesproken woorden door de befaamde Warren Buffett. Misschien de meest waardevolle boodschap die we vandaag kunnen meegeven.

Het NFT Rapport van de maand december blikt terug op de NFT markt in 2022 en bespreekt ook kort  de vooruitzichten in 2023. Daarnaast lichten we één zeer sterke nieuwe NFT collectie toe, die onder vele van jullie oude herinneringen zal oproepen. 

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.