Crypto - NFT Rapport

NFT Rapport – Januari 2023: 2 Nieuwe NFT Projecten!

Een nieuw jaar, gevuld met nieuwe kansen. 2022 was een bewogen jaar. Veel ups en downs, maar vooral veel duidelijkheid.

Duidelijkheid over welke projecten/teams in deze markt zijn gekomen om te blijven. Het vergt logischerwijs veel meer om een kille winter door te komen, dan een zachte zomer. We zijn hier voor de lange termijn, en kiezen daarvoor vandaag de juiste mandjes om onze eieren in te leggen. Vergeet niet dat Bitcoin tot leven kwam in 2009 en dat de eerste grote NFT collectie pas dateert van 2017. We navigeren ons dus in een uiterst jonge markt, maar zijn ons tegelijk bewust van het immense potentieel. Op deze moment is de enige focus om een kwaliteitsvolle portefeuille op te bouwen. Investeren in de juiste NFTs, wanneer het meerendeel van de buitenwereld al maanden denkt dat deze slapende reus voorgoed is gaan slapen.

We starten het nieuwe jaar met twee nieuwe tips. De ene wat duurder dan de andere, dus voor ieders wat wils. Het is daarom de bedoeling om te analyseren waar de markt over 6 maanden zal staan, niet waar hij vandaag staat. Het voordeel van koude winters in deze markt, is dat kwaliteit aan de oppervlakte komt. Het verschil met de alom begeerde “bull market”, is dat kwaliteit vandaag de dag tegen een koopje kan worden ingekocht. Niet elk project in onze selectielijst zal haar volledige potentieel benutten, maar we zijn ervan overtuigd dat enkele ver voorbij hun potentieel zullen reiken, met opeenvolgende prijsrecords als gevolg.

Het NFT Rapport van de maand januari licht twee nieuwe NFT collecties toe. Beide zijn het projecten die al even op de markt zijn, met een hoogstwaarschijnlijk zeer rooskleurige toekomst.

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.