Crypto - NFT Rapport

NFT Rapport – Mei 2023: AI focus!

Terwijl het financieel klimaat marco-economisch een dieptepunt lijkt te hebben bereikt, staan vele beleggers klaar voor de omgekeerde beweging naar boven. Inflatie lijkt af te koelen, rentevoeten stabiliseren en de evolutie van artifical intelligence gaat pijlsnel.

Het is steeds van belang om als belegger macro-economisch op de hoogte te zijn van de situatie, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van opportuniteiten binnen de financiële markten. Ook NFTs blijven in dat opzicht een categorie apart, waar rekening moet gehouden worden met meerdere tendensen en factoren.

Artifical intelligence komt alsmaar vaker op de voorgrond. Europa wil juridisch het voortouw nemen en een omkadering voorzien waarbinnen deze nieuwe technologie zich kan ontwikkelen. Amerika trekt de praktische kaart en laat nieuwe ontwikkelingen de vrije loop. Verschillende mastodonten van
ondernemingen waarschuwen voor de gevaren van deze snelgroeiende markt, maar innovatieve ontwikkelingen blijven exponentieel toenemen. Ook NFTs maken deel uit van dit verhaal. In een wereld die alsmaar digitaler wordt, zullen NFTs minstens onderdeel zijn van de maatschappij van morgen.

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.