Beste belegger,

Wat we tegenwoordig meemaken in de cryptomarkt, tart werkelijk alle verbeelding.

Nadat we eerder rendementen boekten tot 900% op enkele weken, was het dit weekend tijd voor een nieuwe record. Ditmaal was snelheid de maatstaf.

We tipten zondagmiddag een gloednieuwe cryptomunt EOS.

Het is een zogenaamde ICO, oftewel Initial Coin Offering, naar analogie van de bekendere beursterm IPO, wat staat voor Initial Public Offering, een term voor de beursgang van een nieuw aandeel.

ICO staat dus synoniem voor de lancering van een nieuwe cryptomunt.

EOS is de naam van de nieuwste cryptomunt. Op zaterdag 1 juli ging de munt LIVE. De uitgifteprijs van 0,8 USD hebben we nooit op de markt gezien, aangezien de eerste handelsprijzen al snel boven 1 USD zaten.

We hebben eerst alle details onderzocht, maar zagen er meteen graten in. We bleven niet bij de pakken zitten, en lanceerden EOS prompt als onze nieuwe CRYPTO KOOPTIP op de zondagmiddag, aan 1,4 USD.

Het was voor ons, net als de meeste investeerders in de cryptomarkt, een sprong in het duister. Want dit is voor iedereen nieuw: een ICO oppikken van bij de lancering.

Wat in de uren daarop volgde, hebben we nooit eerder meegemaakt. En u kan er vanop aan, wij hebben al zowat alles gezien, in onze carrière. Maar, dit was ook voor ons nieuw.

Onze ALERT over de aankoop van EOS ging om 13u30 de deur uit.

Letterlijk 9u later, om 22u30, ging de volgende ALERT de deur uit, met het advies om deels winst te nemen op EOS met minimaal 100%.

Hierbij benadrukken we ‘minimaal’, want we adviseerden om EOS te verkopen boven 2,8 USD, maar toen we de ALERT feitelijk verstuurden, stond EOS alweer op 3,3 USD!

Wie dus geen automatisch verkooporder had geplaatst, maar handelde na onze laatste ALERT, die kon minstens +135% op de kop tikken.

Sterker nog, wie wat vertraging op de lijn had, keek rond 22u45 al tegen een prijs van 3,9 USD aan.

Toen we gisterenavond wat gekalmeerd waren van de actie, en op ’t punt stonden om het bed in te duiken, stond EOS op 3,3 USD.

Toen we ochtend opstonden, tikte de prijs alweer 4 USD aan en staat EOS op het moment van schrijven (8u15) reeds 4,75 USD.

Dat is een rendement van +239% op minder dan 24u!

Van een achtbaan gesproken. Dit was onze meest winstgevende zondag OOIT! 🙂

Dat kan natuurlijk enkel in de cryptomarkt. Een markt die altijd open is, 24-op-24, 7-op-7. Deze markt is letterlijk nooit gesloten. En dat biedt ongekende kansen, zoals u zelfs kan lezen…

We zijn bijzonder fier en trots dat we dit soort nieuwe rendementen voor onze abonnees kunnen boeken. Dit is een compleet nieuwe dimensie voor beleggers, en we zijn uitermate trots dat Slim Beleggen uw CRYPTO ADVISEUR van het eerste uur is.

En laat er vooral geen misverstand over bestaan. Dit voelt inmiddels al erg goed en vertrouwd aan. We hebben een sterk vermoeden dat we nog maar aan het begin van veel meer van dit soort uitzonderlijk winstgevende adviezen staan.

We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Dit worden gesprekonderwerpen waar u en ik nog jarenlang over kunnen napraten. Dat wil je voor geen geld missen!

Zorg dat u mee bent, samen met Slim Beleggen.

JA! Ik wil deel uitmaken van het nieuwe CRYPTO tijdperk

Foto Credit: Pixaby/geralt