KGB Poetin

Russisch president Vladimir Poetin was een van de eerste internationale leiders om nieuw verkozen president van de Verenigde Staten, Donald Trump, te feliciteren. In zijn bericht benadrukte Poetin het vertrouwen om een positieve dialoog te voeren tussen de 2 wereldleiders.

Poetin uitte de hoop dat hij samen met Trump de internationale spanningen tussen beide landen kan wegwerken:

“I hope we can work together toward the end of the crisis in Russian-American relations, as well address the pressing issues of the international agenda and the search for effective responses to global security challenges.”

In zijn verkiezingscampagne sprak Trump ook al zachte woorden uit over de Russische leider. In zijn overwinningsspeech zei Trump ook dat hij zal samenwerken met alle landen die bereid zijn om samen te werken.

Rusland ziet een betere toekomst

Volgens Kirill Dmitriev, CEO van het Russische RDIF – een groot beleggingsfonds, heeft het Trump-presidentschap niet alleen voordelen voor Rusland, maar voor heel de wereld. Hij gelooft dat de internationale markten snel zullen herstellen. De aanpak van Trump zal georiënteerd zijn naar groei.

Trump focust altijd op een win-win oplossing, is in staat om oude dogma’s uit de weg te gaan en kan een klimaat creëren voor economische groei in de VS. Dat is dan op zijn beurt goed voor de wereldeconomie.

De achtergrond van Trump zal ervoor zorgen dat de Amerikaanse economie efficiënter wordt en dat er meer en betere jobs gecreëerd zullen worden.

Bron: RT & BI & CNBC

Eenvoudig en goedkoop fysiek goud kopen

Open kosteloos een account bij Doijer & Kalff en koop goud vanaf 100 gram, met terugkoop garantie en tegen de scherpste prijs. Opslag apart op naam en volledig verzekerd.

Check ook de GOUD SALE waarin geregeld goudbaren tegen spotprijs worden aangeboden!