Volgens self-made miljonair Grant Cardone is rijk zijn een keuze. Iedereen kan rijk worden. Zo zegt Cardone dat er geld genoeg is in de wereld, er is alleen een tekort aan mensen die groot genoeg denken. Rijk worden heeft veel te maken met de gewoontes in je leven. Wanneer je de verkeerde gewoontes hebt, zal rijk worden niet lukken.

Grant Cardone noemt 5 traditionele gewoontes op die er voor zorgen dat de meeste mensen niet rijk worden. Wil jij wel rijk worden, dan zal je deze gewoontes moeten doorbreken.

-1. Je leeft in het verleden

Geld is een bijproduct van succes. Om rijk te worden moet je dus succesvol worden. Succesvolle mensen kijken niet naar het verleden, maar leggen de focus op de toekomst. De beste manier om naar de toekomst te kijken, is door jezelf te omringen met beelden van de dingen die je wilt hebben of bereiken in de toekomst. Die kunnen dienen als motivatie.

-2. Je praat alleen maar

Praat niet alleen over de dingen die je wilt bereiken, doe er ook iets voor. Maak doelstellingen en creëer een plan om die doelstellingen te bereiken. Eens je weet wat en hoe je iets wilt bereiken, is het een kwestie van de juiste stappen te nemen om die doelstellingen te realiseren.

-3. Je werkt voor je tijd, niet voor geld

De meeste mensen gaan naar hun werk om hun tijd vol te maken en terug naar huis te gaan. Succesvolle mensen gaan aan het werk om iets te bereiken. Niet-rijke mensen verruilen hun tijd voor geld. Dat betekent dat ze betaalt worden voor de tijd die ze werken. Je moet ervoor zorgen dat je betaald wordt voor het werk dat je realiseert. En daarna moet je zo productief mogelijk worden.

-4. Je doelstellingen zijn te klein

Durf groot genoeg denken. Wie €1 miljoen wil hebben, moet op €10 miljoen mikken. Geloof dat het mogelijk is om het onmogelijk te bereiken. Anderen hebben het jou voorgedaan, dus waarom zou jij dat niet kunnen?

-5. Je houdt niet van maandagmorgen

Iedereen heeft recht op vrije tijd en ontspanning. Maar terwijl de meeste niet-rijke mensen feestvieren op vrijdagavond en depressief aan de maandagmorgen beginnen, maakt het voor rijke mensen niet uit welke dag het is. Ze gaan voor een goede werk/privé balans, ongeacht welke dag van de week het is. Iedere dag is een nieuwe dag om er iets van te maken, ook de maandagmorgen.

Bron: CNBC

Foto Credit: iStock

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.