De grootste fout die de meeste mensen maken, is dat ze denken dat miljonair worden onmogelijk is. Het eerste wat je moet doen om die droom te realiseren, is ervan overtuigd zijn dat het kán. Daarna moet je stap voor stap naar je doel werken.

Om jou te helpen het doel van self-made miljonair sneller te bereiken, geeft Grant Cardone 5 waardevolle tips.

-1. De beste investering … is in jezelf

Investeren in jezelf kost niets aan belastingen en brengt het meeste op. Als verkoper had Cardone een job die hij niet graag deed. Maar hij zag er wel potentieel in. Hij leerde hoe je moest verkopen via allerhande video’s en cursussen. Na enkele maanden verdiende hij dubbel zoveel.

-2. Ongeacht je salaris, heeft iedereen de mogelijkheid om miljonair te worden

Het maakt niet zo heel veel uit hoeveel je verdient. Het belangrijkste is hoeveel je iedere maand overhoudt. Wanneer je alles opdoet, zal je nooit miljonair worden. Je moet daarvoor beginnen met sparen en beleggen. Betaal jezelf en laat het geld het grote werk doen.

-3. Je kán alles hebben

Je moet niet kiezen tussen geld, gezin, vrienden en hobby’s. Je kan het allemaal hebben. Veel mensen denken dat ze veel moeten opofferen om rijk te worden. Je moet alleen efficiënter en beter georganiseerd werken om alles te hebben.

-4. Het is gemakkelijk om langzaam rijk te worden, maar moeilijk snel

Je moet op lange termijn denken. De schildpad wint het in de meeste gevallen van de haas. Diegene die snel rijk worden, zijn uitzonderingen. Maar iedereen heeft de mogelijkheid om langzaam rijk te worden.

-5. Je bent zo rijk als de rest van je vrienden

Het is belangrijk om rond jou te kijken. Succesvolle mensen ondersteunen succesvolle mensen. Negatieve mensen halen alleen de slechte dingen in jou naar boven. Omring jezelf met positieve, rijke mensen en je zal zelf de vruchten kunnen plukken van alle het goede in het leven.

Bron: CNBC

Kunnen Bitcoin, Ethereum en andere cryptomunten nóg eens 2.000% stijgen?

Wees er als eerste bij. Mis deze nieuwe trend niet, want we zijn wel degelijke getuige van een nieuwe activaklasse in de maak. Vandaag cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum of Dash kopen, betekent de grote massa voor zijn. Er ligt een oceaan aan potentieel, want de grote kapitaalinstroom voor dit segment moet nog goed op gang komen. Wat we nu zien, is nog maar het begin.

LEES HIER MEER over beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten