Advies self-made miljonair

Er is een gezegde ‘Wanneer je de slimste persoon in de kamer bent, zit je in de verkeerde kamer’. Met andere woorden, wil je rijk worden, moet je naar het advies luisteren dat de rijken je willen geven. Daniel Ally begon met niets (zelfs nog minder) maar groeide op enkele jaren uit tot een succesvolle miljonair.

Wat Daniel Ally heeft gedaan, kan iedereen. Met de juiste mentaliteit en doorzettingsvermogen is iedereen in staat om te bereiken wat op het eerste zicht onmogelijk lijkt. Niets is onmogelijk, vraag dat maar eens Neymar en Co. Onmogelijk is slechts een optie in jouw geest.

Dit zijn 9 adviezen die van Daniel Ally een self-made miljonair hebben gemaakt.

# 1. Bouw iets dat groter is dan jezelf De meeste mensen willen al het geld en succes voor henzelf. Ze willen in boekjes verschijnen en miljoenen verdienen. Hoewel dit allemaal leuk is, moet je iets bouwen dat groter is dan jezelf zodat je het succes kunt delen. Dit zal voor meer succes zorgen. Diegene die rijk willen worden, moeten eerst anderen rijk maken.

# 2. Omring jezelf met experten Zelfs multimiljonairs hebben experten in dienst. Iedereen heeft een mening, het is dus beter om alleen te luisteren naar iemand die er écht iets van weet. Luisteren naar de verkeerde mensen kan desastreuze gevolgen hebben.

# 3. Leer marketing en verkoop Marketing en verkoop zijn essentieel in een succesvolle onderneming. Marketing zorgt ervoor dat de mensen je kennen, verkoop zorgt ervoor dat de mensen je boodschap omzetten in een betaling. Marketing helpt je geloofwaardigheid op te bouwen, de verkoop volgt wanneer mensen je reputatie vertrouwen.

Gratis Gids: Het leven van een miljardair: Warren Buffett

# 4. Maak snel beslissingen Iedere dag moeten we zeer veel beslissingen nemen. Rijke, succesvolle mensen kunnen snel beslissingen nemen omdat ze zichzelf beter kennen. De meeste mensen verwachten dat anderen beslissingen nemen voor hen. Dat is waarom er 10% ondernemers zijn en 90% arbeidskrachten.

# 5. Stel je prioriteiten Prioriteiten stellen betekent dat je eerst doet wat het belangrijkste is. Iedereen heeft een lange To-Do lijst. Leer delegeren en elimineren wat voor jou niet belangrijk is en waar je geen tijd, energie en geld aan wil verspillen.

# 6. Bedien mensen Verrassend misschien, maar de meeste miljonairs doen het niet voor het geld. Wanneer ze het voor het geld deden, zouden ze gestopt zijn bij hun eerste miljoen. Miljonairs doen het voor de mensen, ze willen anderen iets bijbrengen. Wanneer je niet naar jezelf kijkt maar de mensen wilt bedienen, zal succes en geld vanzelf volgen.

Gratis Gids: De 5 belangrijkste stappen om Rijk te worden

# 7. Blijf progressie maken Wanneer je de wereld wilt veranderen, moet je blijven leren en aanpassen. Je moet lezen en je ideeën implementeren. Begin iedere dag met de vraag “Hoe word ik beter?”. Veel mensen staan niet ver van het punt om succesvol te worden, maar ze vergeten progressie te maken om er ook echt te geraken.

# 8. Creëer hefboomsystemen Miljonairs doen niet alles alleen. Ze maken gebruik van anderen én van hefbomen om hun inkomsten sneller te laten groeien. Er zijn gewoontes, technologieën, connecties, … die ervoor kunnen zorgen dat je meer gaat verdienen zonder meer inspanningen te leveren. Maak gebruik van die hefbomen.

# 9. Vraag feedback Elon Musk is de meester van de feedback. Elke vorm van feedback is nuttig, maar negatieve feedback is nog het beste. De meeste mensen klappen dicht bij negatieve feedback, maar het is een kracht die je kan gebruiken om nog beter te worden. Feedback zorgt voor noodzakelijke aanpassingen die jou succesvol maken.

Bron: Business Insider