De vroege vogel vangt de worm. Dit geldt vooral voor succesvolle mensen. De meeste staan vroeg op zodat ze iedere (werk)dag een voorsprong nemen op de concurrenten die nog lekker liggen te knorren. Deze extra uren geeft hen minder afleiding tijdens het werk, meer energie en nog veel meer.

De meeste mensen zijn het meest productief ’s morgens. Lichaam en geest zijn uitgerust en hebben terug een vat vol energie. Door vroeg op te staan, kan je die productiviteit optimaal laten renderen. Er zijn er die werken of deze tijd gebruiken om aan sport te doen. Deze 8 succesvolle mensen geven het voorbeeld. Ga jij nu nog op die snooze drukken?

# 1. Tim Cook – CEO Apple: staat op om 3u45

Tim Cook staat iedere morgen (ja, iedere morgen) op om 3u45. Hij overloopt een uur zijn e-mails, gaat naar de fitness, drinkt een koffie bij Starbucks (waar hij nog verder werkt aan zijn e-mails) en gaat daarna aan het werk.

# 2. Tim Armstrong – CEO AOL: staat op om 5u00

Tim Armstrong is niet zo’n slaper en staat dan ook op om 5uur. Om 5u15 begint hij aan zijn fitnessprogramma, leest hij en denkt na over strategische beslissingen. Tussendoor spendeert hij wat tijd met zijn dochter die ook geen lange slaapster is.

# 3. Dan Lee – NextDesk: staat op om 3u30

Dan Lee drinkt eerst 2 liter water, 2 koffies en een smoothie. Dan speelt hij een half uur met zijn hond en gaat hij lezen. Om 5u15 zit hij in de fitness tot 6u15 en om 7u15 start zijn werkdag.

# 4. Jack Dorsey – Twitter en Square: staat op om 5u30

Jack Dorsey staat vroeg op om te kunnen mediteren en te gaan lopen.

# 5. Richard Branson – Virgin: staat op om 5u45

Richard Branson zet zijn wekker op 5u45, zelfs op zijn privé-eiland. Hij gebruikt de extra uren om aan sport te doen en een uitgebreid ontbijt te nemen.

# 6. Howard Schultz – Starbucks: is om 6u op kantoor

Howard Schultz begint zijn dag met sport, meestal een fietstocht met zijn vrouw. Hij zorgt er wel voor dat hij om 6 uur op zijn kantoor is.

# 7. Sallie Krawcheck – CEO Ellevest: wordt om 4 uur wakker

Sallie Krwacheck vindt dat ze het meest productief is om 4 uur ’s ochtends. Ze drinkt koffie, dimt de lichten en laat haar creatieve geest werken omdat ze dan het helderste kan nadenken zonder de ruis van dagelijkse bezigheden.

# 8. Kevin O’Leary – Shark Tank: 5u45

Goede beleggers blijven niet in bed, er kan altijd ergens iets gebeuren. Kevin O’Leary staat op om 5u45 en kijkt naar de financiële markten in Azië en Europa. Daarna leest hij en doet hij onderzoek tot de markten om 9u30 open gaan.

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.