Trends - Technologie

Technologie Rapport – Augustus 2018: Nieuwe Altcoin Kooptip

Actieve (crypto)beleggers kunnen er nu best even bij gaan zitten, want we hebben een editie van het Technologie Rapport klaar om duimen en vingers bij af te likken.

Op de eerste plaats lanceren we een gloednieuwe Altcoin Kooptip. Zoals eerder aangegeven zullen we steeds meer op zoek gaan naar cryptomunten die effectief in gebruik zijn en waarvan het netwerkeffect zienderogen toeneemt. Opnieuw hebben we zo eentje gevonden, en de oprichters zijn overigens niet de eerste de beste. Dit is een coin die het wel eens heel ver kan gaan schoppen. Een rationele waardebepaling becijfert dat een faire waarde over een jaar tot 5x hoger kan liggen dan de huidige prijs die u ervoor betaalt. Van koopjes gesproken…

Verder hebben we een langverwachte update van een Crypto Aandeel uit de Selectielijst. Dit aandeel stond in de voorbije periode onder druk, door specifieke omstandigheden, maar we hebben het bedrijf doorgelicht en kwamen tot de vaststelling dat concurrerende beursgenoteerde bedrijven aan een veelvoud noteren. Dit aandeel schreeuwt om een re-rating, en dat is ook meteen waar we met onze nieuwe SB score & koersdoel op inzetten. Het eerste koersdoel ligt meteen tot bijna 100% boven de huidige koers.

Verder hebben we dan nog eens updates van een social media aandeel, een Wifi positie en een 3D printingbedrijf.

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.