Trends - Technologie

Technologie Rapport – Januari 2017: Bitcoin, Tesla, Biotech, …

Het jaar kon niet beter beginnen voor de abonnees van het Technologie Rapport, met een winstneming van 165% op Bitcoin. We gaan in dit eerste maandrapport van 2017 dieper in op de situatie rondom Bitcoin, maar vooral wat de toekomst in petto heeft voor de cryptomunt. Niet alles is immers altijd wat het lijkt in dit segment. We geven onze inkijk op de nieuwste ontwikkelingen, bekijken de kansen, maar ook de bedreigingen. Want die zijn er wel degelijk, voor wie eraan moest twijfelen. Een goed geïnformeerde belegger is er twee waard, vooral bij Bitcoin!

Verder gaan we dieper in op de nieuwste elementen bij Tesla Motors, waar de koers van het aandeel de jongste tijd weer de weg naar boven heeft gevonden. Is dit ook terecht? Daarover leest u alles in onze analyse.

Daarna komt een update van onze positie in biotechnologie aan bod. De sector gaat immers nog altijd wat gebukt onder de onzekerheid van de presidentsverkiezingen. We kijken vooruit op wat het presidentschap van Trump mogelijk betekent voor de biotechaandelen.

Ten slotte ronden we af met een regelmatige terugkerende lezersvraag: is de technologiesector niet te duur gewaardeerd? We geven een uitgebreid antwoord op deze vraag, die sommigen zeker zullen verrassen.

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.