Trends - Technologie

Technologie Rapport – Juli 2019: Nieuwe Crypto Kooptip

Vandaag pakken we in het Technologie Rapport voor het eerst uit met een Stablecoin voor de Selectielijst Crypto. Stablecoins realiseerden hun doorbraak in 2019, niet enkel met de aankondiging van de Libra van Facebook, maar ook door de explosie van het volume van de stablecoins.

We zochten al enkele maanden de markt van de stablecoins af, op zoek naar een methode om hier van te kunnen profiteren als belegger, en we vonden een geweldig setup. Met de introductie van deze nieuwe cryptomunt hebben we eindelijk uitzicht om royale winsten te boeken op termijn.

Verder houden we onze Crypto Shortlist tegen het licht, en nemen opnieuw afscheid van een positie uit de lijst. Ook analyseren we de recente prijsuitbraak van Bitcoin, en wat dit voor gevolgen heeft voor de rest van de markt, en de toekomst van de cryptomarkt.

Op vlak van aandelen bekijken we de aankondiging van de Libra van Facebook, en wat het potentiële effect op het aandeel kan zijn. Want Facebook is en blijft op de eerste plaats een beursgenoteerd bedrijf.

Tot slot is er een update van Tesla, die de hoogste verwachtingen voor de uitleveringscijfers over Q2 van 2019 met gemak van tafel veegde. We bekijken de impact van de ontwikkelingen, zowel voor de ontwikkeling van Tesla, maar ook voor wat betreft het geplaagde aandeel van TSLA.

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.