Trends - Technologie

Technologie Rapport – Oktober 2017: Bitcoin SegWit2X Update + 4 Aandelen Tips

Slim Beleggen

In deze maandeditie van het Technologie Rapport pakken we op de eerste plaats uit met een uitgebreide status-update van de cryptomarkten. Er is bijzonder veel aan de hand, en soms zien beleggers door de bomen het bos niet meer. Wij geven helderheid op diverse situaties, als ook onze visie op de aangekondigde hardfork (split) van Bitcoin in de huidige SegWit-variant en SegWit2X. Niets in de cryptomarkten laten we aan het toeval over.

Verder zijn er vier aandelen die een update krijgen van onze analisten. Twee ervan zijn bekende namen, namelijk Apple en Tesla. Deze twee belangrijke technologiebedrijven lanceerden recent hun belangrijkste nieuwe producten – Apple pakte uit met de iPhone X en bij Tesla rolden de eerste Model 3’s van de band. Wie van de twee aandelen vandaag de voorkeur krijgt, leest u in dit nieuwe rapport.

Bovendien leest u een update van hun favoriete robotica kooptip en hun speciale WiFi-play. Speciale aandelen verdienen een speciale behandeling. Meer info krijgt u in dit nieuwe Technologie Rapport.

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.