Mobiele handel

De mobiele handel groeit explosief. De grote merken springen steeds meer op de trein van mobiele advertenties en mobiele handel omdat dit steeds belangrijker wordt. De verkoop van het aantal PC’s blijft dalen ten voordele van smart phones, tablets,… mobiel is de toekomst als u het nog niet wist. Onderstaande 5 signalen zullen u omver blazen hoe snel de mobiele handel de wereld veroverd.

  1. Eind 2010 was mobiele handel goed voor 3 % van de e-commerce. Eind vorig jaar, na de feestperiode was dit percentage al gestegen naar 11 %.
  2. 11 % van de e-commerce komt overeen met $ 18,6 miljard dat de Amerikaanse consument spendeert. En hierbij wordt er nog geen rekening gehouden met reizen die via het internet geboekt worden, ook een sector die enorm groeit en waarvan Slim Beleggen en parel heeft gevonden in zijn Technologie-rapport.
  3. Er wordt verwacht dat tegen het einde van dit jaar de mobiele handel 15 % zal uitmaken van de totale e-commerce.
  4. 25 % van de volwassenen bezitten een tablet. Over een drietal jaar zullen er meer tablets zijn dan PC’s. Jaarlijks worden er zo’n 450 miljoen tablets verkocht. Hoewel ze maar een penetratiegraad hebben van 25 % zijn tablets goed voor 40 % van de omzet van de mobiele handel.
  5. Jaarlijks worden er zo’n 53 miljoen coupons gebruikt om gebruikers naar een merk te lokken. Door middel van deze coupons beschikken deze bedrijven over een immense database aan gegevens van zijn gebruikers.

>>> Download GRATIS  onze nieuwste 3D Printer KOOPTIP: KLIK HIER