De cryptomarkt is met een marktwaarde van 750 miljard Amerikaanse dollar geen kleine speler meer. De leiders van de cryptomarkt zijn mogelijk de volgende Steve Jobs, Elon Musks en Bill Gates van deze wereld. Wie serieus bezig is met cryptomunten moet deze 7 spelers kennen.

Wie zijn de belangrijkste en meest invloedrijke spelers van de cryptomarkt? Deze 7 namen moet iedereen onthouden.

-1. Brian Armstron, CEO Coinbase

Coinbase is ’s werelds grootste cryptobroker. Tot op heden koop je er alleen Bitcoin, Litecoin, Ethereum en sinds kort ook Bitcoin Cash. Maar Coinbase belooft om nog meer cryptomunten toe te voegen. Coinbase opent 10-duizenden nieuwe rekeningen per dag en heeft nu al meer rekeningen dan de grootste aandelenbroker van de Verenigde Staten.

-2. Vitalik Buterin, Ethereum

Vitalik Buterin is een wonderkind dat samen met Joseph Lubin Ethereum creëerde. Ethereum is ontworpen als een soort van internet 2.0 waar gedecentraliseerde applicatie op gebouwd kunnen worden en waar slimme contracten mogelijk zijn. Ethereum maakte de ICO-boom mogelijk.

-3. Juthica Chou, LedgerX

LedgerX is het eerste federaal gereguleerde platform in de Verenigde Staten voor het verhandelen van Bitcoin futures. LedgerX kent dan ook banken, hedgefunds en grote Bitcoinbedrijven onder zijn klanten.

-4. Jack Dorsey, Square

Square is een mobiel betalingsplatform dat al Bitcoin accepteert sinds 2014. Maar eind vorig jaar ging het bedrijf nog een stap verder. Square integreerde een mogelijkheid om Bitcoins te kopen en op te slaan. Tot op heden is dit nog maar beschikbaar voor een testpubliek, maar de kans is groot dat Square deze mogelijkheid beschikbaar maakt voor het grote publiek. Square betreedt hiermee als een van de eerste mainstreambedrijven de cryptomarkt.

-5. Charlie Lee, Litecoin

Litecoin is de 3e oudste cryptomunt na Bitcoin en Namecoin. Charlie Lee creëerde Litecoin als een lichtere versie van Bitcoin dat beter past als betaalmiddel doordat transacties sneller en goedkoper zijn. Lee stond ook mee aan de wieg van Coinbase.

-6. Naval Ravikant, MetaStable, CoinList

Naval Ravikant is een belegger die eerder investeerde in technologiebedrijven als Twitter, Uber, Disqus en Foursquare. Recent investeerde hij in 21 Inc., Blockstack en Kraken. Daarna richtte hij MetaStable op, een hedgefund voor de cryptomarkt en CoinList, een dienstverlener voor ICO’s.

-7. Elizabeth Stark, CEO Lightning Labs

Het Lightning netwerk is een ‘second payment layer’ dat bovenop het protocol van Bitcoin kan dienen om snellere peer-to-peer betalingen uit te voeren. Hiermee worden transacties uitgevoerd buiten de blockchain. Dit zou een groot probleem van Bitcoin kunnen oplossen. Betalingen via Lightning zijn sneller, goedkoper en meer privé dan betalingen via de blockchain en wordt aanzien als een zeer belangrijke, nieuwe toevoeging tot de blockchaintechnologie.

Yahoo Finance

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven