Buiten het chassis, de stoelen en het glas, kan je de onderdelen van de LSEV in 3 dagen laten printen en in elkaar zetten. Deze kleine 2-zitter kost slechts $7.500 en zal vanaf volgend jaar in Azië en Europa te koop zijn. 3D-printing maakt steeds meer zijn opwachting in het moderne bedrijfsleven.

De LSEV is een product van het Italiaanse XEV en Polymaker, een ontwikkelaar van materiaal om te gebruiken in een 3D-printer. Volgens de producent is het mogelijk om deze auto in 3 dagen te printen. Buiten enkele onderdelen moeten er geen onderdelen meer verscheept worden. Je kan dat gewoon ter plaatse doen.

Waar een normale auto bestaat uit zo’n 2.000 onderdelen, bestaat de LSEV uit slechts 50 onderdelen. De topsnelheid ligt echter maar rond 70 km/u en je kan zo’n 150 kilometer rijden met een oplaadbeurt.

XEV’s new electric car is 3-D printed in just 3 days from CNBC.

Ben je misschien op zoek naar een iedere ‘coolere’ 3D-geprinte auto, kan je ook eens kijken naar Divergent. Dit bedrijf zoekt naar oplossingen om de automobielsector dichter bij huis onderdelen te laten printen.

Volgens Divergent is de productie van de onderdelen van een auto meer vervuilend dan de uitlaatgassen.

3D-printing belooft een gouden toekomst te hebben in de autosector.

Foto Credit: XEV

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.