De correctie op de cryptomarkten blijft maar aanhouden, vrijdag gingen we nog maar eens diep in het rood. Maar ondanks de vele roodgekleurde dagen, blijft Wall Street strateeg Tom Lee optimistisch over de outlook van de bitcoin. Hij voorspelt dat de virtuele munt tegen eind dit jaar 25.000 dollar waard zal zijn, een nieuwe all-time high dus.

Tom Lee werkt op Wall Street voor de firma Fundstrat en waagt zich met zijn analyses als enige aandelenstrateeg op de cryptomarkten. De zware correctie van de bitcoin komt natuurlijk hard aan, maar hij is er namelijk van overtuigd dat de munt zich dit jaar fors zal herstellen. Op onderstaande grafiek is duidelijk dat het plaatje er niet zo rooskleurig uitziet op dit moment.

De cryptomarkt heeft sinds midden december ondertussen drie grote ‘dips’ achter de rug. De psychologische grenzen van 9.000 en 10.000 dollar werden vrij gemakkelijk gesloopt. In zijn rapport ontkent hij niet dat de afgelopen weken verschrikkelijk waren, maar dat weerhoudt Lee echter niet om zijn positieve outlook voor de bitcoin aan te houden.

De neerwaartse trend wordt veroorzaakt door zorgen over mogelijke regularisaties van overheden en prijsmanipulaties op verschillende grote exchanges. Om zijn standpunt kracht te geven, refereert Lee naar vorige ‘sell-offs’ gevolgd door prijsstijgingen van 150+ procent op korte termijn. Volgens hem biedt de huidige dip dus grote koopkansen om veel rendement te halen op korte termijn.

All-time high

Zijn outlook voor de bitcoin is behoorlijk spectaculair, de all-time high zal volgens hem midden 2018 opnieuw geëvenaard worden. Om vervolgens het jaar af te sluiten rond de 25.000 dollar. Ook ethereum en neo gaan opnieuw schitteren volgens zijn rapport, beide munten noteren respectievelijk aan 927 en 117 dollar. Die prijzen kunnen dit jaar stijgen naar 1900 en 225 dollar.

Bronnen: CNBC

Foto: Pxhere

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven