Bitcoin miljardair en Binance CEO Changpeng Zhao heeft een hoopgevende boodschap voor crypto fans die denken dat ze de boot gemist hebben om geld te verdienen met digitale munten. Hij is van mening dat de bitcoin revolutie nog moet beginnen en dat we pas aan het begin van het begin staan. Om het met andere woorden te zeggen, het beste moet blijkbaar nog komen.

Een opvallend bericht van Changpeng Zhao, de Bitcoin revolutie zou nog moeten beginnen volgens hem. De koersexplosie van de afgelopen jaren van minder dan 5 dollar naar 20.000 dollar per Bitcoin is dus blijkbaar een peulenschil in vergelijking met wat ons nog te wachten staat, aldus Zhao.

‘Just the beginning’

Hij reageerde op een tweet waarin iemand zei dat hij spijt had niet eerder in Bitcoin geïnvesteerd te hebben zodat hij de koersexplosie had kunnen meemaken. In zijn reactie op de tweet benadrukt hij dat crypto investeerders zeker nog niet te laat zijn want we staan nog maar aan het prille begin.

That’s exactly what I thought back in 2013, damn, I am too late. I wish I started early like those other guys. And I will say the same thing I heard back then. We are still early, the beginning of the beginning.

Ondanks de marktdaling sinds begin 2018, blijft Changpeng geloven in de toekomst voor Bitcoin en andere cryptomunten. Hij is er van overtuigd dat zijn handelsplatform er over 100 jaar nog zal zijn en dat crypto een revolutie teweeg zal brengen binnen iedere industrie, zelfs de financiële sector.

In tegenstelling tot Tim Draper, waagt hij zich niet aan een prijsvoorspelling. Deze technologie miljardair is niet zuinig in zijn voorspelling. Hij is er rotsvast van overtuigd dat crypto de manier waarop we met geld omgaan radicaal zal veranderen en de plaats van fiat geld zal overnemen.

Draper is van mening dat de Bitcoin, en andere vormen van digitale munten, een betere methode is voor het volk om met geld bezig te zijn. Hij blijft ‘bullish’ en voorspelt dat de Bitcoin binnen drie jaar 250.000 dollar waard zal zijn. Het zou leuk zijn, maar hoogst onwaarschijnlijk uiteraard.

Bronnen: CCN

Foto: CreditRepairExpert – Flickr – CC BY 2.0