Omstreeks half twee vrijdagnacht is de bitcoin begonnen aan zijn klim door de 10.000 dollargrens. Op het moment van schrijven noteert de populaire digitale munt aan 10.805 dollar per stuk. De munt is nu de helft waard van wat hij ooit waard is geweest maar men verwacht dat de koers opnieuw richting nog hogere sferen zal gaan, er is zelfs sprake van 100.000 dollar.

De koersevolutie van de bitcoin van de afgelopen maanden is bijzonder indrukwekkend, bijna zo indrukwekkend als de stijging naar 20.000 dollar in 2017. Vrijdagnacht, omstreeks half twee, is de bitcoin beginnen klimmen naar zijn nieuw hoogtepunt van de afgelopen 12 maanden.

Hogere koersdoelen

Marktkenners en voorstanders van crypto beginnen te zweven na het zien van de 10.000 dollar. Er worden nieuwe koersdoelen de wereld ingestuurd gaande van 15.000 dollar tot 100.000 dollar. De meest omstreden persoon, John McAfee noemt zelfs bedragen van een miljoen.

Zoals eerder vermeld helpt het natuurlijk dat grote institutionele beleggers steeds meer digitale munten toevoegen aan hun portefeuilles. Daarenboven ondersteunt Facebook, die zijn eigen cryptomunt gaat uitbrengen volgend jaar, het hele crypto-gebeuren door zijn engagement.

De stijging van de bitcoin gaat natuurlijk ten koste van de altcoins. Zoals gewoonlijk verschuiven beleggers hun kapitaal van hun altcoins naar de bitcoin van zodra ze merken dat de BTC in een sterke opwaartse trend zit. Anderzijds zal het ‘alt season’ zoals gewoonlijk later openen, als beleggers hun winsten op de bitcoin verzilveren en terug in altcoins stappen.

Bronnen: Crypto-insiders

Foto: Marco Verch Pro – Flickr – CC BY 2.0

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategie├źn
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven