De grootste digitale munt ter wereld wist tijdens de afgelopen handelsdagen voor het eerst sinds lange tijd onder de grens van 6.000 dollar te duiken. Hiermee lijkt de dalende trend een vervolg te krijgen. Mogelijk raakt de daling zelfs in een stroomversnelling terecht. Tot hoe ver kan de Bitcoin eigenlijk dalen?

Het koerspatroon bij de Bitcoin wordt op dit moment gedomineerd door het negatieve nieuws omtrent de grootste digitale munt ter wereld. Zo wist het nieuws over diverse hacks meermaals te leiden tot een scherpe daling. Toch is de huidige daling, voor de Bitcoinbeleggers die al wat langer meelopen, helemaal niets nieuws. De Bitcoin heeft in het verleden zelfs voor hetere vuren gestaan.

Gemiddelde serieuze daling bij de Bitcoin bedraagt 80%

Peter Brandt, een bekende belegger, deelde recent de bovenstaande tabel via Twitter. Op deze tabel is te zien dat de huidige daling van 70% onder de gemiddelde daling ligt. De gemiddelde serieuze daling bij de Bitcoin bedraagt namelijk een kleine 80%. Wat dat betreft kan de Bitcoin dus nog verder in waarde zakken.

Daarnaast zullen veel Bitcoinbeleggers zich afvragen hoelang het kan duren alvorens de Bitcoin de schade volledig heeft hersteld op het moment dat een stevige bodem wordt neergezet. Gemiddeld gezien heeft de digitale munt 69 weken nodig om een nieuwe recordkoers te bereiken.

Voor de Bitcoinbeleggers is het dus te hopen dat de geschiedenis zich herhaalt.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven