Charles Noyes is een 19-jarige blockchainexpert die werkt als Quantitative Researcher bij Pantera Capital. Hij mijnde zijn eerste Bitcoins toen hij 11 jaar was. Noyes was betrokken bij Ethereum nog voor het white paper werd uitgebracht. Hij schreef een paper “Sybil Resistant P2P Range Queries over the Blockchain” toen hij 16 was. Charles Noyes weet dus hoe de cryptowereld in elkaar zit. En voor Ethereum moet het allemaal nog beginnen, aldus Noyes.

Volgens de jonge blockchainexpert proberen beleggers een sprint te trekken terwijl de ontwikkelaar bij Ethereum een marathon lopen. Er gebeuren ontzettend interessante dingen bij Ethereum, maar het gaat traag omdat het moeilijk te coderen is. Er moeten ook veel bugs opgelost worden. Maar in 2018 zullen er projecten online komen die het een en ander gaan veranderen.

Nu zijn er vooral kleine projecten die de basis vormen op het platform van Ethereum. Maar in 2018 beginnen er ook grote projecten. Dit zal de echte waarde van Ethereum bewijzen. En die waarde ligt volgens Noyes veel hoger dan die van Bitcoin. Hij voorspelt zelfs dat tegen 2020 Ethereum 10 keer groter zal zijn dan Bitcoin.

3 Crypto Kooptips voor 2018!

De 4 meest beloftevolle projecten op Ethereum

A couple of things like gambling are things that touch the outside world and you’re starting to see more projects that do more than just trying to fix issues within this space, but I think, at the outset of it, most of the things that will launch and be successful and be widely adopted will be things that are kind of internal to the industry and don’t go out and try to disrupt AirBnB yet.” – Charles Noyes.

De 19-jarige blockchainexpert denkt daarbij bijvoorbeeld aan Augur, MakerDAO, oX en OmiseGo. Dat is zijn shortlist van favoriete projecten. Tot nu toe was er enkel zoiets als CryptoKitties maar vanaf dit jaar komen er ook serieuze, grote projecten online.

Wanneer deze projecten gelanceerd worden, zal men pas echt Ethereum naar waarde kunnen schatten. Nu zit er vooral veel speculatie in, maar Ethereum kan écht heel succesvol worden, aldus het 19-jarige wonderkind.

95% van de ICOs zijn waardeloos, maar de overige 5% kan de wereld helemaal veranderen. Volgens Noyes zal Ethereum tegen 2020 dan ook 10 keer meer waard zijn dan Bitcoin. Momenteel is Bitcoin nog dubbel zoveel waard als Ethereum.

Bron: TrustNodes

Foto Credit: iStock

Blijf dagelijks op de hoogte van het belangrijkste crypto- en beursnieuws

Bijna 10.000 beleggers krijgen iedere dag het belangrijkste nieuws van de financiële markten in hun mailbox. Het is onmisbaar instrument voor iedere belegger. Wil jij ook op de hoogte blijven en beleggen als een professional? Schrijf je gratis in op de Slim Beleggen Daily. Schrijf hier gratis in >>