Mike Novogratz, voormalig succesvol hedgefundmanager op Wall Street die terug uit pensioen kwam om in cryptomunten te investeren, ziet het einde van de crypto crash. Volgens de oprichter en CEO van Galaxy Digital Capital Management is de crypto bubbel leeg gelopen. Afgelopen week hebben we de bodem van de crash gezien, aldus Mike Novogratz.

Novogratz sloeg een tijdje geleden de handen in elkaar met Bloomberg om de Bloomberg Galaxy Crypto Index te lanceren. Dit is een index bestaande uit 10 van de grootste cryptomunten in USD, waaronder Bitcoin, Ether, Monero, Ripple’s XRP en Zcash. Volgens de crypto miljardair heeft deze index zijn bodem bereikt.

De index zette namelijk een rebound in op een technisch zeer interessant niveau.

De index daalde tot op het hoogste punt van 2017. Dit gold ook als het niveau waar de crypto-bubbel begon aan zijn indrukwekkende stijging van november tot januari. Op deze manier is de bubbel volledig leeg gelopen.

Mike Novogratz verwacht nog een heel mooie toekomst voor crypto en blockchain. Al zal het niet over een nacht ijs gaan.

De cryptomarkt zal de komende 2 tot 3 jaar een instroom zien van institutionele beleggers. De massa-adoptie van blockchain kan volgens de CEO van Galaxy Digital nog 5 jaar duren. De stijgende kost om het juiste talent aan te trekken, is een van de voornaamste redenen waarom het nog een tijdje kan duren.

Schrijf je hier in op onze gratis nieuwsbrief en ontvang iedere dag het belangrijkste cryptonieuws in je mailbox: Slim Beleggen Daily >>

De cryptomarkt nu

Ondertussen staat de totale marktkapitalisatie van de cryptomarkt opnieuw boven $200 miljard. Bitcoin staat weer boven $6.500 en Ether boven $200. Van de 50 grootste cryptomunten volgen CoinMarketCap konden er slechts 2 niet in het groen noteren de laatste 24 uur.

Ook over de laatste 7 dagen staan verschillende cryptomunten weer op winst. De dominantie van Bitcoin is opnieuw gestegen tot boven 55%, het hoogste niveau sinds de piek van ’s werelds grootste cryptomunt midden december 2017.

Bron: CoinTelegraph

Foto Credit: iStock

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)