Business adviseurs Foley & Lardner LLP voerde recent een onderzoek uit naar de cryptomarkt. Hoe kijkt de wereld vandaag naar de cryptomarkt, na de boom-and-bust van 2017-2018? Wat blijkt, Bitcoin en Ethereum zijn nog steeds de populairste cryptomunten waarbij de laatste zelfs populairder is dan ’s werelds grootste cryptomunt.

Een groot deel van de ondervraagden heeft een voorkeur van meer en betere regulering waarbij 84% aangeeft dat ICOs onder de federale wet moeten vallen. 68% wil regulering rond de aan- en verkopen van cryptomunten en 55% voor de aankoop van goederen en diensten.

Een overgrote meerderheid (72%) is voorstander van crypto-ETFs. Bitcoin is de cryptomunt met het meeste kans op een brede mainstream acceptatie (43%) voor Ethereum (17%). Maar Ethereum wordt aanzien als de beste investeringsmogelijkheid (38%), voor Bitcoin (35%).

Slechts 5% van de ondervraagden ziet in Ripple een goede investeringsmogelijkheid. Dash en privacy coins als Zcash en Monero halen 2%.

Bitcoin blijft niet de grootste cryptomunt

Ook opvallend is dat een groot deel van de ondervraagden denkt dat Bitcoin niet de grootste cryptomunt ter wereld zal blijven. Slechts 11% denkt dat Bitcoin de grootste zal blijven en 35% is onbeslist.

Maar dat betekent dat 54% gelooft dat een andere cryptomunt Bitcoin zal voorbij steken als grootste cryptomunt ter wereld. Bijna 1 op 5 gelooft dat dit mogelijk is binnen 2 tot 5 jaar.

Het onderzoek werd uitgevoerd in de Verenigde Staten bij een kleine groep mensen. Maar het toont wel aan dat het belangrijk is om alert te zijn wanneer je gaat beleggen in cryptomunten. Er is meer dan alleen Bitcoin en met ICOs kan je voorlopig beter maar goed opletten.

Bron: FoleyEnquête

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)