De meeste sectoren wisten tijdens het afgelopen beursjaar goede zaken te doen. Dat is ook niet vreemd, want op de beursvloer was er sprake van een groot beursoptimisme. De minst presterende sector is uiteindelijk de energiesector geworden. De internetsector wist opnieuw goede zaken te doen en de grootste Amerikaanse internetaandelen wisten onlangs ook naar een nieuwe recordkoers te stijgen.

Als we het over de grootste Amerikaanse internetaandelen hebben, dan gaat het vaak om de aandelen Amazon, Google, Microsoft en Facebook. Amazon kende in vergelijking met de meeste andere internetaandelen een tegenvallend beursjaar. Zeker in vergelijking met de koersprestatie die het internetaandeel tijdens de afgelopen jaren wist neer te zetten.

Dow Jones Internet Index stijgt naar een nieuwe recordkoers

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van The Lyons Share, is te zien dat de Dow Jones Internet Index onlangs wist te stijgen naar een nieuwe recordkoers. Deze index werd tijdens de laatste maanden van 2018 geconfronteerd met een forse koersdaling, maar wist zich dit jaar knap te herpakken. Vanaf het dieptepunt gerekend wist deze internetindex met bijna 50% in waarde te stijgen.

Weet de internetindex tijdens dit nieuwe beursjaar de stijgende trend voort te zetten?

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.