Maar weinig beleggers hadden in maart vorig jaar zien aankomen dat de beurzen kort daarna een stevige bodem zouden gaan neerzetten. Achteraf gezien is in maart 2020 officieel de huidige Bull Market van start gegaan. En vooralsnog weet deze Bull Market alle records te verbreken. Dit lijkt ook te danken te zijn aan de enorme koopdrang die onder beleggers aanwezig is.

Tijdens de afgelopen maanden hebben veel beleggers aandelen aan de portefeuille toegevoegd. En gezien de optimistische stemming die op de beursvloer aanwezig is, is deze koopdrang ook goed te begrijpen. Elke correctie wordt vooralsnog aangegrepen om nieuwe posities aan de portefeuille toe te voegen. En dat is ook duidelijk terug te zijn bij de Amerikaanse ETF’s.

Nog nooit stroomde er zoveel geld richting Amerikaanse aandelen

Op de bovenstaande tabel, afkomstig van The Financial Times, is te zien dat er tot nu toe dit jaar al bijna 400 miljard dollar stroomde richting de Amerikaanse aandelen ETF’s. En dit is bijna twee keer zoveel als de totale waarde van vorig jaar, terwijl er in 2020 sprake was van een recordinstroom richting de Amerikaanse aandelen ETF’s.

Deze tabel maakt duidelijk dat de huidige koopdrang opmerkelijk te noemen is. Nog nooit eerder stroomde er zoveel geld richting de aandelenmarkten. En dat maakt duidelijk dat beleggers geen rekening houden met slechte beurstijden. Het is daarom ook te hopen dat ze het gelijk aan hun zijde zullen hebben.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.