Het cijferseizoen is in volle gang. Op Wall Street hebben bijvoorbeeld de meeste banken al hun cijfers gepubliceerd. Deze week gaat het een overvolle week worden met belangrijke kwartaalcijfers. Onder andere Google, Facebook en Amazon doen hun financiële boekje open.

Tijdens de afgelopen twee weken hebben al genoeg bedrijven de cijfers over het tweede kwartaal van 2018 gepubliceerd. Maar, de echte grote bedrijven moeten nog komen. Wat betreft de kwartaalcijfers lijkt deze week het belangrijkste te zijn. Deze week gaat de toon gezet worden wat betreft de ‘match’ tussen de werkelijke cijfers en de verwachtingen.

De belangrijkste winstcijfers van deze week in beeld gebracht

De mannen van Bespoke hebben een kalender gemaakt voor deze week waarop te zien is welke bedrijven deze week naar buiten treden met hun cijfers. Vandaag is het bijvoorbeeld de beurt aan Alphabet (Google) om de beleggers hopelijk te verrassen met mooie cijfers.

Daarnaast zal er deze week met name uitgekeken worden naar de winstcijfers van Facebook, Amazon, Exxon Mobil, Royal Dutch Shell, Coca-Cola en McDonald’s. Het belooft in ieder geval een spannende week te gaan worden, want de verwachtingen zijn hooggespannen.

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.