Tijdens de eerste beursdag van april wist de S&P 500 index met meer dan 1% in waarde te stijgen. Dit klinkt niet echt als een bijzondere gebeurtenis, maar toch kan deze gebeurtenis veel goeds voorspellen voor de rest van deze maand. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de stier, als gevolg van de eerste beursdag, nu sterk in het voordeel is.

Wall Street heeft er een historisch kwartaal opzitten. De Amerikaanse indices kenden immers hun beste beurskwartaal sinds het jaar 2009. En voor velen kwam deze stijging toch wel als een verrassing, want aan het einde van 2018 hingen er nog donkere wolken boven de markten. Overigens is de kans groot dat de stier ook tijdens deze maand de stijgende trend intact weet te houden.

Dit onderzoek voorspelt een beursstijging in april

De mannen van Bespoke Investment Group hebben onderzocht wat het effect is als de S&P 500 index tijdens de eerste handelsdag van april met meer dan 1% in waarde weet te stijgen. Sinds de Tweede Wereldoorlog is dit slechts 9 keer eerder voorgekomen. En op de bovenstaande tabel is te zien dat de S&P 500 index tijdens alle keren de maand april in het groen wist af te sluiten. De gemiddelde stijging daarbij bedraagt ruim 4%.

Uiteraard biedt het verleden geen enkele garantie voor de toekomst, maar dit onderzoek maakt wel duidelijk dat de stier op dit moment in het voordeel is.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.