Electroneum, een nieuwe crypto startup hype die mijnen mogelijk maakt via de smartphone, is aangevallen door een DDoS attack bij zijn ICO. Electroneum haalde $40 miljoen op met de ICO maar veel beleggers kunnen niet aan hun tokens.

Bij een DDoS aanval wordt de website overspoeld met aanvragen waardoor de website plat valt. Hierdoor kunnen diegene die intekende op de ICO niet meer aan hun account. Hierdoor wordt ook de lancering van de app van Electroneum uitgesteld.

Door een massa spam traffic kan de gewone traffic niet meer op de website geraken bij een DDoS aanval. De accounts worden daarop gesloten. Volgens Electroneum zijn er 140.000 mensen die nu niet aan hun tokens kunnen.

In deze handige korte gids leggen we uit hoe jij jouw cryptomunten nog EXTRA kan beveiligen.

De voormalige Britse voetbaltrainer Harry Redknapp – een IT leek nota bene – was een van de bekende figuren die de kar trok voor Electroneum. Dit maakte het platform vermoedelijk kwetsbaar voor hackers terwijl de beveiliging niet optimaal was.

Electroneum werkt wel aan een oplossing:

We are very sorry for the continued delay and understand your frustration. We are working as hard as is humanly possible to complete the works and get everyone live so we can get on with the next (exciting) stage of the evolution of Electroneum.”

Wie graag participeert in ICO’s leest best eerst even onze ICO strategie na.

Bron: CoinTelegraph

Blijf op de hoogte van alle beurs- en cryptonieuws via de Slim Beleggen Daily. Schrijf hier gratis in >>