De Bitcoin heeft er een zware week opzitten. De grootste digitale munt ter wereld moest flink terrein inleveren als gevolg van de hack die plaatsvond bij het Zuid-Koreaanse cryptoplatform Coinrail. Voor de Bitcoin-bezitters onder ons die denken dat de ergste pijn voorbij is, heeft de onderstaande grafiek een passend antwoord.

Het afgelopen jaar won de Bitcoin flink aan populariteit en vertrouwen. Dit was uiteraard te danken aan de geweldige prestaties van de digitale munt. Door deze prestaties leek iedereen ineens te willen beleggen in de Bitcoin en andere cryptomunten. Toch sloeg die trend de afgelopen maanden ineens hard om nadat het merendeel van de cryptomunten geconfronteerd werd met grote verliezen. Zo noteert de Bitcoin ten opzichte van de slotstand van 2017 meer dan 50% lager.

Een belangrijke steunlijn bij de Bitcoin is gesneuveld

Deze flinke daling hoeft echter niet te betekenen dat de bodem bereikt is. Dit is natuurlijk goed mogelijk, maar de bovenstaande grafiek laat een compleet ander verhaal zien. Zo is op deze grafiek, afkomstig van xTrends (Twitter), te zien dat afgelopen week een belangrijke steunlijn is gesneuveld. En volgens de wetten van de Technische Analyse kan deze trendbreuk zorgen voor meer koersgeweld.

Overigens hoeft dat geen probleem te zijn voor de doorgewinterde Bitcoin-bezitters, want zij zijn wel wat koersgeweld gewend.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven