De Bitcoin wist dinsdag plotseling fors te stijgen tot boven de grens van $ 5.000. De oorzaak van deze stijging is nog steeds niet echt bekend. Daar verschillen tot nu toe de meningen flink over. Wat wel duidelijk is geworden, is dat de Bitcoin de dalende trend achter zich heeft gelaten. Tenminste, dat laat een belangrijke grafiek zien.

De cryptosector heeft er een beroerd jaar opzitten. Tijdens het beursjaar 2018 werd de cryptomarkt geconfronteerd met forse verliezen. De Bitcoin viel terug van ongeveer $ 20.000 naar $ 3.000. Als gevolg daarvan hebben veel cryptobeleggers met de staart tussen de benen de cryptomarkt verlaten. En juist dat kan een goed teken zijn voor de wederopstanding van de cryptosector.

Bitcoin geeft een belangrijk signaal af

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van The Lyons Share, is te zien dat de Bitcoin afgelopen dinsdag een belangrijk signaal heeft afgegeven. Door de onverwachte stijging wist de digitale munt in één klap door de weerstandslijn te breken. En volgens de wetten van de technische analyse komt er daarmee een einde aan de dalende trend die de Bitcoin ruim een jaar in zijn greep heeft gehouden.

Wordt het jaar 2019 het jaar van de wederopstanding van de digitale munten?

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)