Niet alleen de beurzen weten sinds het einde van maart al goede zaken te doen, ook de Bitcoin weet in positieve zin te verrassen. Onlangs wist de Bitcoin weer voor het eerst in maanden tijd de magische grens van $ 10.000 te bereiken. Ondanks deze imposante rally, moet de Bitcoin nog afstand weten te nemen van een belangrijke weerstand. En dat mag niet onderschat worden.

Verrassend genoeg werd de grootste digitale munt ter wereld tijdens de eerste maanden van het jaar ook geconfronteerd met een forse beursval. De Bitcoin wist op een gegeven moment zelfs onder de grens van $ 4.000 te duiken. De paniek wist er voor te zorgen dat beleggers zelfs afstand namen van de ‘alternatieve beleggingssoorten’.

Cryptobeleggers moeten deze weerstandslijn niet uit het oog verliezen

Inmiddels liggen de kaarten er compleet anders voor. Vanaf het dieptepunt gerekend is de Bitcoin al meer dan in prijs verdubbeld. En dat heeft geleid tot een nieuwe stroom aan kapitaal richting de cryptomarkt. Toch moet een belangrijke weerstand niet onderschat worden.

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bespoke, is te zien dat de Bitcoin een belangrijke weerstandslijn genaderd is. Deze weerstand is al sinds de top van begin 2018 intact. Tijdens het afgelopen jaar wisten we deze weerstandslijn nog meermaals te testen. En dat wist destijds elke keer te zorgen voor een forse koersval. Wat dat betreft mogen we dus gerust stellen dat het technische plaatje pas echt verbetert indien de grootste digitale munt ter wereld deze weerstandslijn overtuigend weet te doorbreken.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven