Op weekbasis gemeten moest de Duitse beurs tijdens de afgelopen week terrein inleveren. Met name tijdens de handelssessie van donderdag werd de DAX index geconfronteerd met een stevige daling. Als we naar de grafiek kijken dan kunnen we concluderen dat het moment van de waarheid voor de Duitse beurs is aangebroken.

Tijdens de handelssessie van donderdag werd de Duitse beurs geconfronteerd met een daling van ongeveer 3%. Sinds juli hebben we twee keer eerder een dergelijke beursdaling gezien. Destijds wisten die koersdalingen de beer niet opnieuw in het zadel te helpen. De Duitse beurs wist zich tijdens beide voorgaande keren juist dapper te herstellen. De vraag is of dat nu opnieuw gaat gebeuren.

Een belangrijk toppatroon is zichtbaar geworden

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Nautilus Investment Research, is te zien dat de Duitse beurs op een belangrijk punt is aangekomen. Volgens de wetten van de technische analyse is op dit moment het zogenoemde ‘hoofd-en-schouderpatroon’ zichtbaar geworden. Binnen de technische wereld wordt dit patroon bestempeld als een belangrijk toppatroon.

Op de grafiek is echter ook te zien dat de DAX index nog steeds een beroep kan doen op een belangrijke steunlijn. Deze steunlijn is al sinds mei actief en wist meermaals hulp te bieden aan de Duitse stieren. We kunnen dus concluderen dat de Duitse beurs binnen afzienbare tijd een richting moet gaan kiezen.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis