De beurzen noteren op dit moment rond hun recordhoogten. De tijdelijke dip in september bleek achteraf een uitgelezen moment te zijn om nieuwe posities aan de portefeuille toe te voegen. Het seizoenskarakter laat daarnaast zien dat beleggers mogen uitkijken naar hoopvolle laatste handelsweken van dit beursjaar.

De kans is groot dat de aandelenmarkten aan het einde van dit jaar in het groen zullen noteren. Sinds het begin van dit beursjaar is er al sprake van een stijgende trend en eigenlijk is de beursrally geen één keer dit jaar in gevaar gebracht. De stieren waren oppermachtig en elke correctie werd door beleggers aangegrepen om nieuwe posities aan de portefeuille toe te voegen. En vooralsnog hebben die beleggers het gelijk aan hun zijde.

Deze grafiek voorspelt een aanhoudende beursrally

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van The Daily Shot, is te zien dat het seizoenskarakter een verdere beursstijging tijdens de laatste handelsweken van het jaar voorspelt. Op deze grafiek is perfect in beeld gebracht dat de S&P 500 index sowieso dit jaar een krachtige overeenkomst vertoont met de gemiddelde koersbeweging over de afgelopen 20 jaar gemeten. Het verschil is alleen dat de S&P 500 index dit jaar een veel betere prestatie heeft neergezet dan het gemiddelde koersplaatje laat zien.

Mocht het verband met de gemiddelde koersbeweging over de afgelopen 20 jaar intact blijven, dan mogen beleggers uitzien naar een eindejaarsrally. Volgens deze grafiek kan de jaarwinst tijdens de laatste handelsweken van het jaar immers nog verder gaan oplopen.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis