We volgen Bekaert nu al vele jaren op. We zijn steeds koper geweest van het aandeel, tot dat de waardering voor ons de pan uitschoot in het afgelopen jaar. We hebben toen het advies verlaagd in het Groeimarkten Rapport en onze abonnees geadviseerd om ‘goedkopere tijden’ af te wachten voor Bekaert. We waren er namelijk van overtuigd dat het bedrijf veel te duur gewaardeerd stond op de beurs van Brussel. Hier kwam recent verandering in: sinds enkele weken is het aandeel BEKB op Euronext Brussel in vrije val! Volgens de Tijd:

Het aandeel Bekaert is dit jaar al meer dan 37 procent kwijt. Vandaag zet het zijn tuimelperte voort. De vrees voor een instorting van de zonnepanelenmarkt, een groeiverzwakking in China en toenemende concurrentie lijken de voornaamste oorzaken van het spectaculaire verlies.

We gaan in de volgende editie van het Groeimarkten Rapport dieper in op de huidige crash van het aandeel van Bekaert, en nog belangrijker, bekijken we of het aandeel terug Koopwaardig is? >>> Abonneer op het Groeimarkten Rapport